Coafuri speciale pentru Parul Scurt, Mediu sau Lung

De multe ori, atunci cand trebuie sa mergem la un eveniment special, impietrim in fata oglinzii, nestiind cum ar trebui sa ne aranjam parul. Daca e lung e prea greu de prins, daca e scurt e imposibil de aranjat, iar parul mediu e cel mai pretentios, pentru ca insumeaza capriciile celorlalte doua lungimi.

Pentru ca „pana de inspiratie” sa iti fie un concept cu totul strain, iti recomandam cateva idei de coafuri speciale, pentru parul scurt, mediu sau lung!

Coafuri speciale pentru parul scurt

Tunsoarea cu par scurt este „speciala” in felul ei, asa ca nu va trebui sa depui eforturi consistente ca sa o scoti in evidenta. Coafurile cu pixie, mai ales atunci cand sunt executate cu maiestrie, iti confera un aer sagalnic si tone de rafinament. Doua dintre cele mai frumoase femei din lume, Audrey Hepburn si Mia Farrow, te indeamna sa privesti in trecut pentru a descoperi de ce retro este sinonim cu deosebit! 

  

Vestea buna este ca liniile clasice ale tunsorii scurte sunt din nou la moda, vestea mai putin buna este ca, si utilizand tehnologia avansata a prezentului, ne este de multe ori greu sa surprindem acea nota de nostalgie si mister care invaluie trecutul, ca intr-un cocon impenetrabil. O alta sursa majora de inspiratie, pentru coafurile speciale, perfecte pentru evenimentele importante din viata ta, este parul scurt al eroinei principale din Marele Gatsby, Daisy Buchanan. In plus, aceste hairstyle este ideal pentru acele momente de incertitudine, cand astepti ca o tunsoare pixie sa creasca, pentru a o stiliza intr-un bob retezat, la randul lui, pe val.

Pentru a obtine acest look extrem de sofisticat, intoarce-ti usor varfurile cu degetele si pastreaza restul coafurii perfect finisata. Incheie cu un jet de fixativ cu putere medie, este impardonabil sa asfixiezi o coafura atat de speciala! Buclele de flapper girl sunt la randul lor atat de hot! Intoarce suvitele pe un ondulator mediu si apoi aranjeaza cu degetele, in forma dorita! De data aceasta, ai nevoie de o putere mare de fixare! Accesoriile de par vintage sunt mana cereasca pentru acest look!

  

O coafura speciala, in trend in aceasta toamna, este cea cu par umed! Urmeaza exemplul lui Carrie Mulligan si piaptana-ti parul scurt pe spate, apoi netezeste-l folosind gel pentru „wet look”! Vei compune o imagine de-a dreptul ravasitoare!

Daca ai breton, usuca-ti parul scurt cu foehn-ul, utilizand o perie, apoi piaptana-l pe frunte; va fi o coafura speciala atat de rafinata. Aplica spuma pentru volum si infoaie calota, indreptand-o spre spate, si vei avea o aparitie de-a dreptul ravasitoare! Carrie Mulligan, Michelle Williams si Anne Hathaway ne sunt surse constante de inspiratie!

 
  

Nu inseamna ca daca ai par scurt, vei spune adio romanticelor impletituri! Dimpotriva! Daca lungimea parului tau ti-o permite, realizeaza o coroana din impletituri, pe care o vei fixa cu agrafe, apoi prinde restul parului la spate cu ace de par. Un efect mai rebel va fi obtinut pieptanand parul pe spate si impletind mini codite; cu cat sunt mai ravasite, cu atat mai bine!

Daca ai optat pentru o tunsoare scurta, rasa pe parti, transform-o rapid intr-o coafura speciala, impletind spice mini, dragalase, pe partile laterale ale calotei. 

Daca iti doresti ca parul tau scurt sa intre in analele frumusetii, in acest sezon, trebuie sa il accesorizezi cu o bentita de par. Inspira-te din look-ul frumoasei Michelle Williams, este una dintre cele mai boeme aparitii de la Hollywood!

Din Anglia vine insa stilul: frumoasele de origine britanica, Keira Knightley si Emma Watson, realizeaza coafuri cu adevarat speciale, utilizand accesorii fantezie de par!

SURSA: https://www.divahair.ro/frumusete/coafuri_si_tunsori/coafuri_speciale_pentru_parul_scurt,_mediu_sau_lung

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *